Logo - Nasser de film

Dounia Allane - Nassira | Nasser de film

Nassira - Dounia Allane

"Ik houd erg van acteren en vind het fijn om mezelf te kunnen uiten via een personage waarin ik mijzelf ook deels in herken. Ik ben stoer en voetbalde ook altijd met de jongens. Ik ben blij met mijn lichaam en zoals ik ben, maar ik kan mij heel goed voorstellen of inleven dat niet iedereen dat is zoals Nassira. Ik vind het daarom belangrijk om aan deze film mee te kunnen doen..." - Dounia

Fahd Larhzaoui - Vader | Nasser de film

Vader - Fahd Larhzaoui

Op televisie is Fahd onder andere te zien in het programma ‘Huisje Boompje Beestje’. Naast televisie is hij ook op het podium te zien, zoals het stuk ‘Schijn’ wat geselecteerd is voor het Nederlands Theater festival 2014 en waarmee hij tot maart 2015 in theaters te zien zal zijn.

"Als acteur en mens vind ik het belangrijk om mooie verhalen te vertellen, verhalen die er toe doen, verhalen die je raken, verhalen die je meenemen in het hier en nu, zo'n verhaal is 'Nasser'. Elk individu is vanaf het moment dat het bewust is van zichzelf, bezig om zijn of haar eigen IK te vinden. Wat kan een mens nog gelukkiger maken dan jezelf zijn? Een normaal onderdeel in het menselijk bestaan zou je kunnen zeggen, jammer genoeg is dat helaas niet vanzelfsprekend. Daarom moeten er meer van dit soort mooie verhalen komen! Ik mag dan ook trots zijn dat ik daar een klein onderdeel van mag zijn." - Fahd

Fahd op IMDB

Foto is gemaakt door Janita Sassen

Sedona Uekermann - Yasmine | Nasser de film

Yasmine - Sedona Uekermann-Laville

Ik hou van dansen, verkleden, zingen en ik speel klarinet. Bij Fluxus volg ik musical danslessen. In 'Nasser' zal ik het kleine zusje van Nassira spelen.

Rachida Farsi - Tante Jamilia | Nasser de film

Tante Jamilia - Rachida Farsi

Rachida Farsi is een actrice en zangeres. Na de Film en Tv opleiding aan Theaterschool de Trap in Amsterdam heeft ze al veel ervaring opgedaan waaronder in ‘Onderweg naar morgen’ en ‘Komt een vrouw bij de dokter’. Tevens heeft ze in commercials van Samsung en Bruna gespeeld. Naast het acteren, neemt Rachida interviews af voor de radio.

“De film ‘Nasser’ is een prachtig verhaal van nu. Er is altijd weerstand tegen mensen die anders willen zijn. In deze film speel ik de rol van tante die niet gediend is van ‘het gedrag en het anders willen zijn’. In het echte leven zijn er velen onder ons die met deze gedachte rondlopen. Deze film maakt het zichtbaar wat er allemaal in die persoon omgaat. Ik vind het daarom belangrijk dat deze film gemaakt wordt en ben blij dat ik daar een onderdeel van mag zijn.” - Rachida

Khadija Massaoudi - Moeder | Nasser de film

Moeder - Khadija Massaoudi

Khadija Massaoudi is geboren en getogen in Amsterdam. Ze is theater- en programmamaker en bezingt de liefde in verschillende talen. Ze is o.a. bekend van tv programma`s Tante in Marokko, de Meiden van Haram en GONZO. Als theatermaker staat ze op de planken voor grote en kleine gezelschappen. Maar vooral met voorstellingen waarvan het concept en de teksten door haar geschreven zijn. 'DOORBRAAK', 'Op de Liefde Godverdomme' en 'Gnaoui Goed Gedaan' zijn enkele voorbeelden. Ze heeft een enorme nieuwsgierigheid naar alles en iedereen. En vrijheid en liefde staan centraal in haar werk en leven.

"Nasser gaat over een meisje dat zich anders voelt. En eerst wordt dat niet geaccepteerd door haar moeder. Maar gelukkig krijgt ze uiteindelijk toch de vrijheid om te zijn wie ze wil zijn. En dat vind ik mooi en vooral heel belangrijk. Acceptatie is houden van. En anders zijn is niet beter of slechter...Het is gewoon anders. En wanneer je van huis uit, je basis, gesteund wordt kan je de rest van de wereld ook aan."

Khadija op IMDB

Remco Coppejans - Joeri | Nasser de film

Joeri - Remco Coppejans

Ik ben Remco en ik speel Joeri in de nieuwe film 'Nasser'. Ik ben 13 jaar oud en woon in Reeuwijk. Ik zit in het 2e jaar van het tweetalig atheneum op de Goudse Waarden in Gouda. Ik ben nu 2 jaar bezig met acteren en ik doe het als hobby naast mijn school. Eerder speelde ik onder andere in de films 'Code M' en 'Klaas vaak'. Ik heb het super naar mijn zin! Acteren is ook echt mijn passie en ik hoop er later mijn beroep van te kunnen maken!

Sami Ballafkir - Abad | Nasser de film

Abad - Sami Ballafkir

Mijn eerste rol speelde ik in een reclamespotje, waarna ik nog een rol kreeg in 'Bluf' en 'De Masters', die 21 mei 2015 in première gaat. Op dit moment ben ik bezig met de opnames voor de serie 'Kerstengelen' en speel ik de rol van Abad in 'Nasser'. Ik vind acteren heel leuk, wil graag meer ervaring op doen en mijn portfolio uit te breiden.