Logo - Nasser de film

Melissa - Regisseuse | Nasser de film

Regisseuse - Melissa Martens

Melissa studeert dit jaar af aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (HKU), richting scenario en regie (fictie). Tijdens haar studie heeft Melissa op diverse professionele filmsets gestaan als camera, licht- en regie assistent. De korte film 'Nasser' wordt haar eindexamenfilm.

Melissa op IMDB

Heads of department

Paul - Producent | Nasser de film

Producent - Paul van Venrooij

In de zomer van 2014 is Paul afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, met de afstudeerrichting Art en Media Management. Tijdens zijn opleiding produceerde Paul de afstudeerfilm ‘Waterdagen’ en vier korte historische films rond verschillende Romeinse personen. Daarnaast werkte Paul zes maanden voor het kleuterprogramma ‘Koekeloere’ en assisteerde hij bij verschillende televisieprogramma’s.

Paul op IMDB

Kevin - Producent | Nasser de film

Producent - Kevin Schaduw

Kevin is bezig met afstuderen aan de NHTV voor de opleiding International Media & Entertainment management met de specialisatie Productie. ‘Nasser’ maakt daar onderdeel van uit. Eerder werkte Kevin op de set van de serie ‘Moordvrouw’ en produceerde hij de korte films ‘Black Premise’ en ‘Tetralix’.

Kevin op IMDB

Kim - Scenario | Nasser de film

Scenario - Kim van Noord

Kim volgde de opleiding Audiovisuele Media aan de HKU en is deze zomer op de richting Scenario afgestudeerd. Kim schrijft graag sociaal maatschappelijke films, waardoor dit project ook goed bij haar past. Ook voor of over kinderen schrijft Kim graag, sinds zij stage heeft gelopen bij Productiehuis Bijker Film&tv, dat gespecialiseerd is in kinderfilms- en series. Verder heeft ze ook veel ervaring op gedaan met het schrijven voor en over jongeren, doordat zij heeft meegewerkt aan korte films als NO KIDDING en de afstudeerfilm Onvermogen. Ook heeft zij vorig jaar een aantal webfilmpjes ontwikkeld voor de Kindertelefoon.

Kim op IMDB

Rick - Camera | Nasser de film

Camera - Rick Griemink

Al sinds mijn komst op de HKU ben ik voornamelijk korte films aan het draaien. Elke film is voor mij weer een nieuwe uitdaging waarin ik een eigen visuele stijl probeer te vinden dat het verhaal naar een hoger niveau kan tillen. Voor recent werk kun je een kijkje nemen op http://www.rickgriemink.com.

"'Nasser' heeft een sterk maatschappelijk karakter, waarin veel verschillende onderwerpen worden behandeld die allemaal op haar eigen manier zijn verworven in het scenario. Daarom denk ik dat het belangrijk is dat deze film wordt gerealiseerd."

Rick op IMDB

Suzanne - Art | Nasser de film

Art - Suzanne Jansen

Suzanne Jansen is documentairemaker, met haar afstudeerfilm 'Het laatste uur in de zon' werd zij in 2014 geselecteerd voor het IDFA. Maar.. ze houdt er ook van om fictie-sets in te richten als Art Director. Ze werkte o.a. mee aan de korte film 'Tussentijd' van Christian van Duuren en ging helemaal terug naar de 70's voor de afstudeerfilm 'Seks, Drugs en Pluimvee' van Guus Schuijl.

Ze werkt mee aan 'Nasser' omdat de regisseur haar heel enthousiast heeft gemaakt voor de karaktergebonden arena die ze voor deze film kan inrichten.

Marloes - Visagie | Nasser de film

Visagie - Marloes de Jonge

Na de kappers opleiding en de grimeur school Studio Bessels te hebben afgerond, is Marloes voor zichzelf begonnen als haarstyliste en grimeur. Naast diverse fotoshoots heeft zij gewerkt als grimeur bij de Walibi Fright Nights en de film Sint.

Ik doe dit werk met veel plezier omdat ik er veel van mijn creativiteit in kwijt kan. 'Nasser' is een goeie ervaring om mijzelf verder te ontwikkelen. Het lijkt me leuk, om samen met de andere filmmakers, deze film tot een succes te maken.

Ravian - Geluid | Nasser de film

Geluid - Ravian de Vries

In 2009 studeerde Ravian af aan de HKU met de opleiding audio/sound design. Na zijn opleiding werkte Ravian aan zo'n 100 projecten mee als geluidsman, nabewerking en sound design. Van cooperate films en AtakTV tot dramaseries als 'The Van Gogh Legacy' (vertaald: Van Gogh; een huis voor Vincent.

RaviandeVries.nl

Bram - Montage en kleurcorrectie | Nasser de film

Montage & kleurcorrectie - Bram Baas

Bram maakte van jongs af aan al films. Niet zozeer om mooie beelden te maken, maar voornamelijk om iets aan de kijkers over te brengen, zoals een verhaal of een bepaalde emotie. Inmiddels zit Bram in het laatste jaar AVM op de HKU en heeft hij zich gespecialiseerd in editing/montage. Bram heeft onder andere de film 'Laatkomers' gemonteerd in opdracht van Sense.

"'Nasser’ vertelt over een karakter dat een bijzonder ontwikkeling mee maakt die veel mensen niet zullen begrijpen. Daarom vind ik het belangrijk dat de film wordt gerealiseerd."

Bram op IMDB

Crewlijst

Cast
Nassira/Nasser Dounia Allane
Moeder Mounia Khadija Massauodi
Vader Tarik Fahd Larhzaoui
Zusje Yasmine Sedona Uekermann-Laville
Tante Jamila Rachida Farsi
Abad Sami Ballafkir
Joeri Remco Coppejans
Marokkaanse vrouw Ghita Seghrouchni
Figuranten Soumia Aroug-Allane
Ingrid Barkmeijer
Assia Seghrouchni
Meryem Seghrouchni
Khaddouj Zakaria
Crew
Regie Melissa Martens
Regie Assistent Iris Hogendoorn
Opnameleiding Timothy Kasri
Scenario Kim van Noord
Melissa Martens
Producent Paul van Venrooij
Melissa Martens
Kevin Schaduw
Productie Assistent Jeroen Wehkamp
Jordy Cordier de Croust
Max van Dongen
Director of Photography Rick Griemink
Focus Puller Mick van Herk
Jelle-Jan van der Wagt
Jordy Tempelman
Winant Veldhuizen
Gaffer Sander Idema
Best Boy Jeroen Zwart
Tijmen van Drongelen
Wouter Verheul
Belichter Casper Boom
Jelle-Jan van der Wagt
Matthijs Kardoes
Niels Ursem
Art Director Stefanie Hatzis
Suzanne Jansen
Locatie Manager Lisa Bos
Kleding Marloes de Jonge
Induella Lucenda
Haar en Make-up Marloes de Jonge
Haar en Make-up Assistent Julie Pardoel
Pruiken Sjoerd Didden Atelier
Boom Operator Ravian de Vries
Montage Bram Baas
Sound Design Andel Rongen
Muziek Compositie Bruce Lim
Intro Muziek Joshua Samuel
Geluidsmixage Andel Rongen
Color Grading Bram Baas
Catering Ginny Martens
Joan Martens
Nadia Martens
Setfotografie Annemiek van Venrooij
Scenario/regie Coach Ben van Lieshout
Camera Coach Joost van Poppel
Montage Coach Jan Ketelaars
Casting Kinderen Zaza Kindercasting
Martha Mojet Kindercasting
Camera Equipment Camalot
Licht Equipment Singelfilm
Vormgeving Ashley Chanel Versol
Concept Tekeningen Michiel Reijnders
Website Ashley Chanel Versol
Paul van Venrooij
Locaties Mitros
Bo-ex
Tijs de Jong
Scouting Derde Utrechtse Groep
Mirella Huijs
Zwembad de Kwakel
Bruce - Componist | Nasser de film

Componist - Bruce Lim

Bruce studeerde vorig jaar af aan de HKU, met de studierichting "Compositie voor de Media". Hij heeft als toetsenist in meerdere bands gespeeld en schreef eigen nummers. Naast zijn stage in Maleisië bij een audio post-productie bedrijf, richtte hij de organisatie Spoon Sound op.

Andel - Sound Design | Nasser de film

Sound Design - Andel Rongen

In 2011 is Andel begonnen met de opleiding Sound Design aan de HKU. Gedurende zijn opleiding is hij zich steeds meer in sound design voor film gaan verdiepen. Hij heeft zijn visie hierop al bij een aantal korte films van HKU studenten kunnen uiten. Naast zijn opleiding is Andel freelance aan het werk gegaan en heeft onder andere gewerkt aan de televisieseries Divorce, Flikken Maastricht en Danni Lowinski en de bioscoopfilm Dansen op de Vulkaan. In 2015 studeert Andel af met de Master CDDC waar zijn sound design voor 'Nasser' onderdeel van zal worden.

Andel op IMDB

Sander - Gaffer | Nasser de film

Gaffer - Sander Idema

Sander is vierdejaars student aan de HKU, waar hij zich de eerste twee jaar vooral heeft gericht op camera. Tijdens zijn stage bij 'StartUp' en 'Toren C' is hij gevallen het licht. Sander werkte mee aan de films 'KIDNEP' en 'Bon Bini Holland', die beide later dit jaar in de bioscoop te zien zullen zijn.

Andel op IMDB

Stefanie - Art | Nasser de film

Art - Stefanie Hatzis

Tijdens haar opleiding Kunst & Techniek heeft Stefanie haar passie gevonden voor film. Ze liep stage bij de televisieserie 'Dokter Tinus' en werkt al drie jaar mee als art en set dresser bij verschillende filmproducties. 'Nasser' is haar eerste project met een serieus thema en een huiselijke setting, wat een nieuwe uitdaging biedt.

Timothy - Opnameleiding | Nasser de film

Opnameleiding - Timothy Kasri

Timothy studeert dit jaar af als producent aan de HKU. Eerder werkte hij aan de HKU productie Dread, De Wachter, Stilleven en Laatkomers. Daarnaast heeft hij meegewerkt aan de speelfilm WOLF (Habbekrats) en de Infiltrant (Lemming Film).